Escola Roser Capdevila (Polinyà)

Sortida I5 Camina descalç

Els nens d’I5 de l’escola van viure una experiència inoblidable durant la seva excursió a Arbúcies, on van participar en l’activitat “Camina descalç”. Des del moment en què van arribar al cor del Montseny, els petits van estar immersos en la natura, descobrint amb entusiasme tots els seus racons.

L’activitat principal, que consistia a caminar descalços per un recorregut preparat, va ser especialment emocionant. Els nens van poder experimentar la sensació del contacte directe amb diferents superfícies: herba suau, sorra fina, i fins i tot pedres. Amb els seus peus descalços, van sentir la frescor del terra humit i la suavitat de les fulles caigudes, mentre aprenien sobre la importància de respectar i connectar amb l’entorn natural.

Aquesta excursió no només va ser una oportunitat per divertir-se, sinó també per treballar valors com la cooperació i l’amistat. Durant el recorregut, van ajudar-se entre ells, compartint rialles i històries. Al final del dia, tots van coincidir que havia estat una de les sortides més divertides i educatives que havien fet mai.

Arbúcies, amb els seus paisatges màgics i tranquils, va oferir un escenari perfecte per a aquesta aventura, i tots els nens van marxar amb un somriure d’orella a orella, ansiosos per explicar a les famílies les seves aventures descalços.

Aquí podeu veure algunes fotos:

Cliqueu la imatge per veure més fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *